Recenze Energetických krystalů (7.díl)

Velice děkuji za váš zájem o energetické krystaly. Budu ráda, když mi také napíšete svoji zkušenost a své dojmy z tohoto unikátního výrobku. Vaše zkušenosti mě velice zajímají a ráda jim dám prostor v některé z dalších sbírek zákaznických recenzí.

Energetické krystaly jsou speciální výrobky, které pracují s přirozenou bioenergií člověka, nosí se na krku. V e-shopu Alue.cz je můžete aktuálně najít v mnoha variantách a tvarech, kromě klasické řady také v podobě polodrahokamů, středně silné, nebo extra silné. Pokud vás výrobek blíže zajímá, přejděte na e-shop Alue.cz. Kompletní popis a návod k použití najdete zde: Kompletní specifikace energetických krystalů

Recenze:

1.
Ahoj Alu,
koukám, že na blogu máš další kolo recenzí na krystaly, tak rád přidám svou:
Krystal jsem objednal s tím, že jsem byl osoba velmi destruktivního rázu, chtěl jsem tohle změnit a proto objednal rovnou extra silný krystal jako pomocníka na mé cestě k proměně. Od objednání až po okamžik kdy dorazil jsem necítil takovou tu radost a pozitivní energii jako popisují ostatní, naopak spíše mě ovládal strach a nedůvěra. Naše první společné dny, týdny mi daly zabrat, občas když jsem byl ve své "destruktivní špičce" mi z krystalu bolela hlava a bylo špatně, po té co jsem došel z práce domů musel dolů, jindy jsem měl pocit jakoby krystal vážil pěkných pár kilo a na krku mě tížil až řezal, že takhle může působit jsem věděl už dopředu, takže jsem vytrval.
Postupně mě začal ladit na konstruktivní vlnu, moje výlevy, ego a léčení si mindráků na druhých jsem dostával pod kontrolu a teď už ho prostě musím mít na krku každý den, stal se z něj můj parťák.
Krystal sundávám na noc, protože vím jak v noci putuju po posteli, tak aby nedošel k ůhoně a hlavně spím na břiše, takže mě tlačí. Když ho ráno opomenu nasadit a pak to zjistím až jsem v práci, mám pocit jako bych zapomněl ruku
Měj se hezky Z.
(přišlo 16.11.2018 mailem)

2.
Jsem taky z krystalu nadsena. Dobiji me energii. Vnimam lepe lidske telo..jsem maserka...dusevne jsem na tom lepe..duchovne jeste vic.. a 14dni jsem trnula..zapomnela jsem ho na nocnim stolku v hotelu v Portu..v Portugalsku...Uz jsem si rikala, jak ta dovca paradne probehla..zadny prusvih..a az doma jsem na ztratu prisla.vcera mi dosel..v hotelu ho nasli a poslali.Vitala jsem se s nim, jako s nejlepsim pritelem?
(vlaďka 16.11.2018)

3.
Dobrý deň, balíček som včera vyzdvihla, veľmi Vám ďakujem za ochotu a rýchle odoslanie 🙂 pravdepodobne si budem musieť našetriť na druhý energetický kryštál, pretože tento mi hneď po rozbalení "skonfiškovala" moja malá dcérka a už ho nechce dať dolu z krku, dokonca s ním aj spala 😀 s pozdravom Lea
(9.12.2018)

4.
Ahoj milá Alue.
Pridám sa teda aj ja k spokojným recenzentom a k šťastným nositeľom tvojho Energetického krystalu.
Energetický krystal Gaiu som si objednala pred vyše rokom. Keď šťastlivo docestoval a ja som si otvorila starostlivo zabalený balíček, tak som hneď mala pocit veľkého šťastia a spokojnosti. Dala som si ho na krk a očakávala zázraky.

Potom, asi do mesiaca, sa na tvojom e-shope objavil extra silný Energetický Krystal z brazílského krištáľu. To ma absolútne nakoplo, nebolo čo riešiť a hneď ráno som si ho objednala. Keď za krátky čas docestoval, pocit veľkého šťastia sa opäť opakoval. Krystali som si vymenila a opäť očakávala zázraky.

Za niekoľko dní, neviem koľko, som sa začala cítiť akosi uvoľnenejšie, ešte šťastnejšie, spokojnejšie, kľudnejšie, začínajú mi viac dochádzať kadejaké súvislosti, súvislosti z minulosti, prítomnosti, dochádzajú mi všelijaké podrobnosti, lepšie rozumiem prísloviam, porekadlám, začali sa rôzne objavovať odpovede na moje vnútorné otázky, všímam si znamenia, každým dňom som viacej a viacej očarená prepletením sveta, ako to všetko do seba krásne zapadá, to načasovanie...a všetko je akési krajšie, jasnejšie, farebnejšie, veselšie, zvláštnejšie, pochopiteľnejšie, radostnejšie, rozumnejšie a ja neviem, aké ešte ejšie, no skrátka srdcu, duši, mysli i očiam otvorenejšie.

Som viac ako 5 rokov na materskej dovolenke. Naše veselé detičky sú zdravé, šťastné, poslušné a hlavne riadne zvedavé. Stále, stále sa niečo pýtajú a ich milióny otázok nikdy nemajú konca kraja. Poctivo odpovedám na každú otázku a na každé prečo a prečo, je to veselo-náročné, a keď pri tom robím niekoľko vecí naraz, všetko ide vybuchnúť a ja samozrejme najviac, adrenalín stúpa, do toho ďalšia otázka a ja cítim, že už už vybuchnem, no vtedy, akoby sa "NIEČO" za mňa zhlboka nadýchne a ja už pri dlhom výdychu cítim radosť z uzemnenia, spokojnosť, som naplnená kľudom a môžem normálne fungovať ďalej a ešte aj odpoveď na tú miliónprvú otázku.

Ten Energetický krystal, surové Krištále a uvedomenie si Zákonov Vesmíru, ma zbavujú strachu, o ktorom som ani netušila, že v sebe mám. Zrazu viem, čo chcem, čo ma baví a napĺňa a čo budem robiť po materskej dovolenke. Napriek všetkým vybavovačkám a istého druhu rešpektu voči tomu čo ma všetko čaká, nemám obavy a viem, že pôjdem skalopevne za tým a viem, že budem spokojná a šťastná. No však čas ukáže.

Tá energia z môjho malého, ale extra silného Energetického krystalu je veľká, cítim ju a rázne. Zdá sa mi, že aj kvetom a stromom rozumiem akosi lepšie a keď sa tak pozerám na ľudí okolo seba, tak mám pocit, že ich vnímam akosi viac.

A čo sa mi ešte veľmi páči a pripisujem to tomuto Energetickému krystalu, lebo pred tým sa mi to nestávalo, tak sú to dávne sny. Sem tam sa mi z ničoho nič, v mysli objavia sny, ktoré sa mi kedysi snívali, na ktoré som už dávno zabudla, a ja opäť prežívam spokojnosť z tých snov a opäť ma to napĺňa radosťou a kľudom.

Tak to bude asi zatiaľ všetko. Som zvedavá ako to bude prebiehať ďalej, čo ma čaká a čo Ti budem recenzovať za 2; 5; 10,možno 20, alebo aj viac rokov. Moja intuícia, kadejaké väčšie, či menšie rozhodnutia, ma za tento rok nosenia extra silného Energetického krystalu ani raz nesklamali.

Som Ti skutočne vďačná milá Alue, že si do sveta vypustila tento SKVOST.
Pre mňa ma táto "ZÁZRAČNÁ VECIČKA" nevýčislitelnú hodnotu.

S vďakou, láskou, obdivom a úctou Jana
(8.12.2018)

5.
Aluško děkuji moc za energetický krystal, je moc krásný a ještě k tomu takhle vystínovaný ametyst 🙂 Jako malá jsem kromě křišťálu měla blízko k ametystu, tak tohle je pro mě velká radost. I kolega v práci ho pochvaloval, že "kdo umí, ten umí" tak ho mám oficiálně schválený 😀
Khira
(8.1.2019)

5+1.
Ahoj Aluško,
koupila jsem si u tebe přírodní křištál na odkřtění a podle tvé knížky Strážný anděl jsem vyzkoušela odkřtění, mé pocity byli že mně zacala zezadu bolet hlava nebo spíše tlačit a do rána jsem cítila brnění uvnitř těla, jen přes noc a ráno už to bylo v pořádku, tak se asi něco dělo.
Ted další zkušenost, koupila jsem si u tebe energetický krystal- střední, nejdříve pro sebe, ale po týdnu jsem ho začala půjčovat dceři, nejdřív jsem na ni dohlížela aby ho nosila, ale po určité době přišla za mnou a říkala mi že se cití s ním líp a ted ho nechce sundat Prochází si docela psychicky náročným rozchodem.
Já bych řekla že je už od mala taková psychicky slabší a tak jsem se rozhodla že jí začnu šetřit na ten extra silný krystal, protože vidíme výsledky už u toho slabšího.
(Romana 30.1.2019)

7.
Dobrý den Alue,
rád bych vám touto cestou poděkoval za energetický krystal. Upřímně jsem tomu moc nevěřil, ale zkusit se má všechno a přesvědčila mě záruka, že kdybych nebyl spokojený, nebo necítil účinek, tak ho vždycky můžu vrátit. Říkal jsem si, že za zkoušku nic nedám, maximálně poštovné.
Byl jsem hodně překvapený, jak mi krystal dobře zabral. Mívám často hodně blbou náladu a už delší dobu. Moc to nedokážu vyřešit, nebo tomu předcházet. Netuším, kde je problém, jestli je něco se mnou, s mým okolím, nebo jestli tu blbou náladu někdo na mě hází.
Ode dne, kdy jsem si krystal vzal poprvé na sebe, mě tyto depresivní smutné nálady přešly. Konečně mám chuť ráno vstát z postele a konečně normálně přes den funguju, aniž bych byl celý den unavený a demotivovaný. Asi mi to spravilo nějaký energetický problém, nebo problém na duši, nevím, nejsem na tyhle věci expert a vlastně je to jedno. Hlavně že to funguje.
Manželka mě chvílemi nepoznává, říká že chodívám po baráku a usmívám se, přitom se nic tak zásadního nestalo, kvůli čemu bych mohl slavit. Mám spontánně dobrou náladu, je mi jakoby lehce a nepotřebuju k tomu mít důvod, nebo něco slavit. Jakoby den sám o sobě byl oslava.
Doporučil jsem vaše krystaly lidem, kteří mají podobné potíže a doufám, že je budete ještě dlouho dělat, protože to fakt stojí za to.
Ještě jednou děkuju, hlavně že jste
(Dalibor 15.2.2019)

tato sbírka recenzí vyšla poprvé na stránce www.aluska.org 4.4.2019
zdroj: https://aluska.org/recenze-energetickych-krystalu-6-dil/